Onze missie: Deskundig, betrokken en betaalbaar financieel advies voor de zakelijke en particuliere markt.

Onze diensten kenmerken zich door een deskundige en informele manier van werken. Onze adviseurs kijken met u mee naar uw onderneming en luisteren naar uw behoefte. Financieel advies nodig, de administratie uitbesteden, of u wilt dat er af en toe even mee gekeken wordt? Wij kunnen hierbij helpen!

Wij kunnen fungeren als sparringpartner. Iemand die buiten uw organisatie staat om mee van gedachten te wisselen en adviezen van te ontvangen. Wij adviseren en begeleiden ondernemers en dragen bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en de ondernemer.

Met ruime ervaring op financieel gebied en binnen diverse bedrijven kan GoForward in iedere branche en voor elk bedrijf toegevoegde waarde hebben.

Als je doet wat je leuk vind, hoef je nooit te werken! Dit was de gedachte achter de oprichting van GoForward. Ik wil ondernemers helpen dat uit handen te nemen waar ze zelf de tijd, zin of kennis niet voor hebben en waar mijn expertise ligt. Vanuit mijn rol kan ik ondernemers de goede richting op sturen, werk uit handen nemen en meewerken aan het succes van de onderneming.

Remy Sluimers – directeur